Inici Destacats L’Assemblea Europea d’Escoltisme i Guiatge reafirma el seu compromís a favor de refugiades i migrants

L’Assemblea Europea d’Escoltisme i Guiatge reafirma el seu compromís a favor de refugiades i migrants

L’Assemblea Europea d’escoltisme (WOSM) i de guiatge (WAGGGS), celebrada del 17 al 21 de juny a Noruega, ha reafirmat el seu compromís amb els Drets Humans i la crisi humanitària dels migrants i refugiats a través de l’aprovació d’una resolució sobre aquest tema impulsada per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

Tomàs Genís, membre de l'àrea internacional de la FCEG, defensant la resolució
Tomàs Genís, membre de l’àrea internacional de la FCEG defensant la resolució

Més de 500 escoltes i guies de més de 40 països d’arreu d’Europa, d’entre els quals hi ha hagut 6 representants de la FCEG, s’han reunit a Noruega per treballar per l’escoltisme i el guiatge europeu i mundial.

Membres de la FCEG
Membres de la FCEG

S’han aprovat els comitès europeus de WOSM i WAGGGS, els seus plans regionals (les línies estratègiques pels propers tres anys), i també diferents resolucions proposades per països membres: el compromís amb els Drets Humans i la crisi humanitària dels migrants i refugiats (impulsada per la FCEG) i la promoció del programa Scoutasmus o Euroscout (impulsada per Itàlia i treballada conjuntament amb la FCEG), entre d’altres.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Destacats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Inscripcions Jambarretina

Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…