Es presenta l’ANPEC al Parlament de Catalunya

Es presenta l’ANPEC al Parlament de Catalunya

L’Associació Nacional Parlamentària Escolta de Catalunya (ANPEC) de l’XI legislatura es va constituir dijous a les tarda. Aquest òrgan, que va néixer l’any 1997 i que tenen un centenar de països del món, aplegarà els diputats d’aquesta legislatura que hagin format part del moviment escolta.  A la presentació hi van assistir representants de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

Han estat escollits Carme Forcadell com a presidenta d’honor de l’ANPEC, la nova presidència de l’associació i la resta de membres del consell permanent. A més, s’ha concretat el pla de treball per al període 2016-2017, que inclou la participació a la vuitena assemblea mundial, que tindrà lloc al final d’agost d’aquest any a Estocolm.

L’objectiu de l’ANPEC, de què també podran ser membres diputats catalans a les Corts espanyoles i al Parlament Europeu, és representar davant la Unió Parlamentària Escolta Mundial els diputats catalans que formen part de l’escoltisme i canalitzar les relacions entre la cambra i les entitats d’aquest moviment al país.

Categories