Inici Procés d'Unitat Sabeu què es mou en el món de l’educació? Jaume Carbonell i les pedagogies del segle XXI

Sabeu què es mou en el món de l’educació? Jaume Carbonell i les pedagogies del segle XXI

El proper Vespre de Mètode anirà a càrrec de Jaume Carbonell, pedagog i autor del llibre Pedagogías del Siglo XXI. Carbonell explicarà quines són les principals tendències actuals pel que fa a la innovació educativa i els reptes que planteja. Serà el termòmetre ideal per poder analitzar, críticament, la tasca educativa de l’escoltisme i guiatge català i donar resposta als reptes necessaris per millorar la proposta educativa del futur.

Els Vespres de Mètode és un cicle que neix amb la intenció d’analitzar les darreres tendències educatives i l’impacte de la proposta educativa de l’escoltisme i el guiatge en la societat que ens acompanya.

La quarta sessió dels Vespres de Mètode serà el divendres 27 de gener i tindrà lloc al barri de Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Concretament a l’Ateneu l’Harmonia, espai recuperat amb la intenció de dinamitzar i desenvolupar el teixit social, cultural i de lleure i a empoderar i promocionar la vida associativa i col·lectiva del barri.

Pren nota:

Divendres 27 de gener
A les 19.30 hores
A l’Ateneu l’Harmonia. (Carrer de Sant Adrià, 20. Fabra i Coats. Barcelona)

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Procés d'Unitat
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català mantindrà les tres entitats que el conformen

Les tres entitats escoltes de Catalunya decideixen conservar la seva forma orgànica descar…