Inici Procés d'Unitat Analitzem les funcions del marc simbòlic en un nou Vespre de Mètode

Analitzem les funcions del marc simbòlic en un nou Vespre de Mètode

Sabeu com ens ajuda el marc simbòlic en l’acció educativa que fem a l’escoltisme i guiatge? En què es fonamenta el marc simbòlic? Com es treballa el marc simbòlic en altres organitzacions escoltes arreu del món? Totes aquestes preguntes i moltes més seran contestades en el proper Vespre de Mètode que tindrà lloc el divendres 17 de febrer a les 19:30 al Casal de Joves Girapells del barri del Guinardó de Barcelona.

En aquesta cinquena sessió hi participaran: Jordi Font, Consiliari General de MEG i Raül Molina, Tècnic de projectes de Mètode Educatiu a la regió Europea de la WOSM. També tindrem la participació online de representants d’organitzacions escoltes d’Europa.

Els Vespres de Mètode és un cicle que neix amb la intenció d’analitzar les darreres tendències educatives i l’impacte de la proposta educativa de l’escoltisme i el guiatge en la societat que ens acompanya.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Procés d'Unitat
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català mantindrà les tres entitats que el conformen

Les tres entitats escoltes de Catalunya decideixen conservar la seva forma orgànica descar…