Inici Notícies Nova edició de les Jornades de Lleure i Feminismes

Nova edició de les Jornades de Lleure i Feminismes

Les Jornades de Lleure i Feminismes (anteriorment Jornades de Lleure i Sexisme) són un espai de trobada entre l’associacionisme d’educació i el moviment feminista i LGBTIQ, organitzades pel Casal de Joves de Barcelona, l’Escola Lliure El Sol, Esplac. Entitats a les quals enguany es suma Escoltes Catalans, per a dur a terme el projecte.

 

Aquesta edició que tindrà lloc el 2 i 3 de desembre del 2017 a la ciutat de Barcelona, se  centrar en el tema de l’interseccionalitat per prendre consciència dels creuament dels diferents eixos d’opressió amb el gènere, i es treballarà a través de tallers, formacions, projeccions, debats i teatre, entre d’altres.

 

Les jornades són un espai que neix de la necessitat d’algunes entitats d’afrontar la qüestió sexista en el lleure perquè també a l’associacionisme educatiu es reprodueixen rols, dinàmiques i formes de relació sexistes.

 

La voluntat és trobar un espai comú entre el món del lleure i els feminismes, d’una banda, perquè l’associacionisme educatiu integri la perspectiva de gènere en la seva tasca de transmissió de valors, i de l’altra perquè les entitats feministes i LGBTIQ facin arribar el seu discurs més enllà dels àmbits habituals i puguin transmetre’l a agents que cada dia treballen amb infants i joves.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …