La FCEG acollirà el 2018 l’Eurosea a Barcelona!

La FCEG acollirà el 2018 l’Eurosea a Barcelona!

La 14a edició del Seminari Europeu d’Escoltisme Marí “Eurosea” tindrà lloc a casa nostra, a Barcelona, del 5 al 9 de setembre. No te’l perdis!
 
 
Des de 1985, caps (monitors) dels Escoltes Marins d’arreu d’Europa es reuneixen cada dos o tres anys per participar al Seminari Europeu d’Escoltisme Marí (“Eurosea”) amb el propòsit de promoure xarxes interpersonals i interassociatives entre escoltes que prenen el medi aquàtic com a entorn principal de la seva activitat.
 
En aquests seminaris s’hi treballen continguts que van des de l’intercanvi de bones pràctiques respecte la seguretat i prevenció de riscos fins a espais d’intercanvi d’idees per a l’organització de projectes internacionals d’escoltisme marí.
 
El darrer Seminari va tenir lloc a Puck (Polònia) l’any 2016 i la propera edició Eurosea tindrà lloc a Barcelona aquest 2018. Acollida per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge es celebrarà del 5 al 9 de setembre al Centre Internacional de Vela de Barcelona.

 
Podeu trobar informació més completa (preus, assegurança, material, desplaçaments, etc.) a la circular de la Regió Europea de la WOSM:

Categories