Obertes les inscripcions als Campaments GENEREM! 2018

Obertes les inscripcions als Campaments GENEREM! 2018

La importància de parar atenció als estereotips i rols de gènere que marquen el dia a dia fan dels Campaments GENEREM!2018 una oportunitat per compartir i crear models diferents de relacions amb l’acompanyament d’altres agrupaments.

 

Del 24 al 27 de març de 2018 l’Equip de Gènere de la Demarcació del Barcelonès de MEG organitza els Campaments Generem! adreçats a branques de PiC i TRUC* de la FCEG (MEG, AE i EC) i de totes les Demarcacions/Vegueries.

 

Els campaments GENEREM! pretenen ser un espai on desmuntar els mites, estereotips i rols amb els que convivim. A partir de dinàmiques i tallers diversos compartirem les nostres experiències quotidianes per aconseguir incloure una perspectiva feminista als nostres entorns que ens permeti crear relacions més sanes.

 

Dates: del 24 al 27 de març de 2018
Lloc: Barcelona (o rodalies)
Inscripcions: obertes fins el 29 de gener de 2018**
Preu: 50€/participant
Formulari: https://goo.gl/nJ9nbK

 

*cada grup ha d’anar acompanyat de les seves Caps/animadores
**les places són limitades i es farà una selecció de les unitats/branques segons les seves motivacions. En cas de ser seleccionada la vostra unitat, quedareu convocades a una reunió informativa on es donaran tots els detalls del projecte.

 

Notícia publicada originalment al web de la Demarcació del Barcelonès de MEG

 

Cartell dels Campaments GENEREM! 2018

Cartell dels Campaments GENEREM! 2018

Categories