Inici General Convocatòria En Peu de Pau, dijous 12 d’abril

Convocatòria En Peu de Pau, dijous 12 d’abril

Davant de la situació de repressió més ferotge des del 1975, l’escoltisme i el guiatge no podem fer altra cosa que el que hem fet sempre: treballar incansablement des dels agrupaments per contribuir en l’educació d’infants i joves perquè esdevinguin ciutadanes compromeses, amb uns valors que afavoreixin la cohesió social i la construcció d’espais veritablement transformadors.

 

Alhora, coherentment amb la nostra proposta educativa i els nostres principis, l’escoltisme promou i participa de totes aquelles iniciatives que garanteixin o promoguin la participació no-violenta.

 

És justament per això, pels nostres posicionaments a favor de la participació, la resolució pacífica de conflictes, la defensa de la cultura de la pau i una actitud de vida no violenta, que hem estat assenyalats públicament.

 

No podem tolerar que es criminalitzi l’escoltisme, ni la lliure associació, ni la llibertat de pensament.

 

Per tot això, us convoquem el proper dijous a la concentració d’En Peu de Pau el dia 12 d’abril a les 18h a la plaça del Rei i a la lectura del manifest per defensar els valors no-violents, l’escoltisme, l’associacionisme i la llibertat.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Ja està aquí la JOTA-JOTI 2018

La JOTA-JOTI (Jamboree On The Air/Jamboree On The Internet) és l’esdeveniment escolt…