Inici General ‘Km.0’, la trobada d’adolescents del lleure educatiu

‘Km.0’, la trobada d’adolescents del lleure educatiu

El cap de setmana del 26 i 27 de maig tindrà lloc ‘Km0’, la trobada d’adolescents del lleure educatiu voluntari de Catalunya, organitzada pel Casal de Joves.

 

 
El Km.0 és la trobada d’adolescents de caus i esplais de tota Catalunya amb l’objectiu d’enfortir el moviment educatiu associatiu (agrupaments, esplais, casals de joves, etc.), i crear xarxa entre les persones que hi formen part. La iniciativa ve de Casals de Joves que treballen per la transformació social a partir de l’educació per la participació per fomentar que els i les joves aprenguin a participar i a incidir en el seu entorn.
 
La trobada es durà a terme el 26 i 27 de maig en una casa de colònies encara per determinar. El programa comptarà amb tallers formatius (debats i anàlisi crítica, xerrades, accions reivindicatives, tallers pràctics…), activitats de cohesió (jocs de confiança, cooperació, esportius,…) i espais lúdics (concerts, jocs,…).
 
Aquest programa d’activitats serà el resultat de la feina col·lectiva dels i les joves, de les responsables i de l’estructura tècnica. Així doncs, s’habilitaran una sèrie d’espais de participació previs a la trobada perquè es puguin aportar propostes i fer un programa participat i col·laboratiu a partir dels interessos dels i les joves i les seves motivacions.
 

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme i el guiatge català compromeses amb la llengua i la cultura des de casa

Com cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, Diada que ens serveix per reconèixer …