Inici General Festival de curts per celebrar el centenari de la branca Truc/Ròvers/Claners

Festival de curts per celebrar el centenari de la branca Truc/Ròvers/Claners

Enguany se celebra el centenari de la branca Truc/Ròvers/Claners i amb aquest pretext l’organització mundial del moviment escolta (WOSM) està organitzant diversos esdeveniments i activitats. Una d’aquestes propostes és el “World Scout Film Fest”, un festival de curts dirigit a membres de la branca de Truc/Ròvers/Claners.

 

L’objectiu de l’esdeveniment és mostrar la tasca de l’escoltisme davant de reptes com la crisi de refugiats i migrants, el canvi climàtic o la igualtat de gènere. L’únic criteri pel que fa a la temàtica és que els relats tinguin a veure amb l’escoltisme i que els i les escoltes estiguin involucrades en la producció dels curts.

 

Al certamen s’hi podran presentar peces que encaixin amb alguna de les categories següents: curt de ficció (10-20 min), curt en format documental (10-20 min) i vídeos per a xarxes socials (1-3 min).  Hi poden participar escoltes d’arreu del món que tinguin entre 18 i 26 anys. Els vídeos es poden presentar a títol individual o en grup i poden ser en qualsevol llengua sempre i quan estiguin subtitulats en anglès.

 

El jurat, composat per tres representants de l’escoltisme mundial i dos professionals del món del cinema, atorgaran un premi per cada categoria. Un representant de cada equip guanyador volarà aquest novembre a Malaysia per presentar el seu treball a l’audiència del World Scout Film Fest, en un esdeveniment molt especial a Kuala Lumpur. Els equips guanyadors rebran un pack de material Scout.

 

Si us animeu a participar-hi, teniu temps fins el 31 d’agost per a presentar els vostres projectes.

 

Trobareu més informació al web: https://www.scout.org/FilmFestRules

 

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme i el guiatge català compromeses amb la llengua i la cultura des de casa

Com cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, Diada que ens serveix per reconèixer …