Activitats obertes

En aquest apartat podeu trobar aquelles activitats o projectes que estigui desenvolupant una de les 3 associacions membre de la FCEG (Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans o Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) i n’hagi obert la seva participació a tots els escoltes i guies de Catalunya.

Actualment, les activitats obertes que hi ha són:

  • Campaments Generals d’Acció Escolta de Catalunya

Els Campaments Generals tindran lloc del 2 al 6 d’abril a Guardiola de Berguedà. Durant 5 dies tots els participants comparteixen un projecte conjunt durant aquests dies; una vivència inoblidable. Serà un espai per realitzar activitats, jocs, servei, debats i viure una aventura com mai s’ha vist a Catalunya. Aquesta activitats està oberta a totes les unitats, des dels més menuts fins els més grans. També us hi podeu inscriure com a voluntaris (staff) ja que un esdeveniment d’aquestes dimensions necessita de moltes mans!

Més informació aquí.

  • Operació Muntanya

Operació Muntanya és un projecte dirigit a caps en actiu per formar-se sobre muntanyisme a través de la pròpia vivència i poder-ho aplicar posteriorment al dia a dia de l’agrupament.

Més informació aquí.