Agenda #sócdecau pel curs 2015-2016

Un curs més, l’Àrea de Comunicació està preparant una agenda pels escoltes i guies de Catalunya. En concret, aquesta agenda és per a tots aquells que formaran part d’algun dels 200 Consells d’Agrupament de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) o d’algun equip associatiu. En total, uns 4.000 joves!

portada_agenda_14-15v2

L’agenda del curs 2015-2016 seguirà el mateix estil que els darrers anys i hi podreu trobar recursos útils com ara els diferents cursos de formació, els serveis que ofereixen les entitats o les propostes d’activitats internacionals més destacades pel curs vinent.

En diversos espais s’ha reflexionat que es demanen agendes que finalment no s’acaben fent servir i això ens planteja dues preguntes. Per una banda, si l’agenda en paper continua essent un bon recurs pels caps, i, per altra banda, si estem fent un consum prou responsable d’aquest producte.

Per tal de posar l’èmfasi en aquest tema, us proposem introduir dos elements nous de cara a aquesta nova comanda. En primer lloc, animem a l’encarregat/da de gestionar la comanda de l’agrupament que reflexioni sobre això amb la resta del consell (potser ja ho heu fet en anys anteriors!). En segon lloc, demanem als Agrupaments que aportin 1€ per agenda per tal d’incentivar a fer una comanda més ajustada i més real.

Com s’ha de fer la comanda?

  • Realitzar una sola comanda i conjunta per agrupament / equip.
  • Només tindran agenda aquells agrupaments que l’hagin demanat (perquè només s’imprimirà el nombre de peticions rebudes).
  • Com a màxim, podeu demanar agendes per tots els membres del consell del vostre agrupament.
  • Les demarcacions, les vegueries i els equips associatius també heu de fer una comanda conjunta.
  • El 5 de juliol és el darrer dia per fer la comanda.
  • Després de fer la comanda cal que ingresseu l’import d’1€ per agenda al número de compte de la FCEG (us sortirà una vegada omplert el formulari).
  • A partir del 5 de juliol rebreu un correu confirmant la vostra comanda.

Formulari per fer la comanda