Jamboree 2015

Del 28 de juliol al 8 d’agost de 2015, es celebrarà a Kirara-hama (Yamaguchi, Japó) la 23ena Jamboree Escolta Mundial.

Sota el lema: “WA!” (“L’Esperit d’Unitat”), es calcula que més de 40.000 escoltes procedents de 166 països participaran a la trobada internacional escolta més important, adreçat a adolescents i joves d’entre els 14 i 17 anys. El proper 19 d’octubre hi haurà una primera reunió informativa amb totes els caps d’unitats i ISTs interessats en embarcar-se en aquesta aventura internacional!

Durant la Jamboree podreu gaudir de un munt d’activitats com ara: la Global Development Village (GDV), activitats d’iniciació a la ciència, activitats aquàtiques, rutes per la natura i/o visitar 19 ciutats i pobles de la prefectura de Yamaguchi, entre d’altres.

Mapa:

mapa_jamboree

Participació:

  • Com a participants: obert a tots els escoltes que formin part d’un agrupament de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge d’entre 14 i 17 anys a data del campament, és a dir, hauran d’haber nascut entre el 27 de juliol del 1997 i el 28 de juliol de 2001 i els seus respectius caps (màxim 1 cap per cada 9 participants).
  • Internacional Service Team (IST), si tens més de 18 anys (nascuts/des abans del 27 de juliol de 1997) pots participar-hi fent tasques de suport perquè la trobada sigui possible! Es preveu que en formin part més de 6.000 persones!

A més, es crearà un contingent de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge per preparar la participació a la Jamboree.

Quota:

La quota per participant, ja sigui pioner, caravel·la, cap o IST és de 100.000 JPY (que equival a uns 750€*). El pagament total de la quota de participació es podrà fer fins al 15 de març de 2015.

*Aquest preu no inclou: l’assegurança, el bitllet d’avió, ni altres despeses derivades de la tramitació de la inscripció.

Programa ( per acabar de concretar):

(Sat) 25 July Staff Arrival
(Sun) 26 July IST Arrival and IST Training
(Mon) 27 July IST Training
(Tue) 28 July Participants Arrival
(Wed) 29 July Participants Arrival (AM),Opening Ceremony
(Thu) 30 July Programme & Activity
(Fri) 31 July Programme & Activity
(Sat) 1 August Programme & Activity
(Sun) 2 August Programme & Activity / Arena Event
(Mon) 3 August Programme & Activity
(Tue) 4 August Programme & Activity
(Wed) 5 August Programme & Activity
(Thu) 6 August Programme & Activity / Hiroshima Peace Memorial Ceremony
(Fri) 7 August Programme & Activity / Closing Ceremony
(Sat) 8 August Participant Departure Day
(Sun) 9 August Participant/Staff Departure Day

Entra aquí per fer la preinscripció (unitats i IST)

Més informació al web de la Jamboree (www.23wsj.jp)