Trobada 2017

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5286″ img_size=”full”][vc_column_text]

Una trobada fonamental

La Trobada d’enguany serà el diumenge 12 de març de 2017. Aquesta serà una Trobada decisiva, atès que de la vostra participació en sortiran les propostes, sobre les quals debatrem durant el curs vinent.

Enguany la Trobada 2017 durarà tot el dia. Aproximadament des de les 9.30 del matí fins a les 18.30 de la tarda.

Horari

  • 9.30: inscripcions i presentació
  • 10.00: treball per blocs
  • 14.00: dinar
  • 15.30: treball per blocs

Consulta a quin territori heu de participar

Com l’any passat, la Trobada 2017 serà descentralitzada a dues ciutats de Catalunya: Blanes i Igualada.

Els agrupaments participareu en una ciutat o una altra en funció de la vostra comarca. Els agrupaments del Barcelonès hauran de consultar aquí a quina ciutat han de participar.  Així mateix, l’AEiG Pintor Viladrich de Fraga participarà a Igualada.

Inscriviu-vos!

Recordeu que podeu inscriure fins a cinc participants amb la següent distribució:

  • Marc Ideològic: 1 persona.
  • Marc Formatiu: 1 persona.
  • Marc Metodològic: 2 persones.
  • Marc Organitzatiu: 1 persona.

Podeu fer la inscripció fent clic aquí.

Participeu!

Com haureu pogut comprovar els documents estan força avançats. Això no vol dir que siguin definitius. A la Trobada 2017 i durant els posteriors mesos continuarem fent noves aportacions als documents. Hem preparat uns petits resums de cada marc del full de ruta per explicar-vos què treballarem a la Trobada i què en sortirà d’aquest treball:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”4963″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”bottom-to-top” link=”/wp-content/uploads/2017/02/marcorganitzatiu_DEF.png”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”4962″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”bottom-to-top” link=”/wp-content/uploads/2017/02/marcmetodologic_DEF.png”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”4961″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”bottom-to-top” link=”/wp-content/uploads/2017/02/marcideologic_DEF.png”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_single_image image=”4960″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”bottom-to-top” link=”/wp-content/uploads/2017/02/marcformatiu_DEF.png”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner]