Nou recurs; per la inclusió de la diversitat funcional al Cau!

Nou recurs; per la inclusió de la diversitat funcional al Cau!

Presentem el llibre “Més enllà de les barreres; reflexions i recursos per a la inclusió de la diversitat funcional al moviment escolta i guia”

Hi ha molts llibres, manuals i altres materials que tracten la diversitat i les possibilitats d’elaborar programes i activitats per a les persones amb necessitats especials. Realment és necessari un material nou com aquest, titulat ” Conjunt d’eines, més enllà de les barreres”, que recull diferents exemples de treball? Feu-hi una ullada i hi trobareu la resposta. Hi ha informació, consideracions, activitats i propostes de moltes associacions europees de guies i escoltes que han inclòs persones amb discapacitats al seu programa i a les seves activitats. A més a més, hi trobareu diferents enfocaments, polítiques i solucions, tots ells reflex de la gran diversitat de les associacions europees. Malgrat això, totes tenen una cosa en comú: creuen que el guiatge i l’escoltisme poden contribuir notablement a l’educació i al creixement de les persones joves amb discapacitats. Ens va semblar que aquesta part tant engrescadora del guiatge i l’escoltisme s’havia de compartir amb el màxim nombre de persones, i esperem animar-vos a mirar “més enllà de les barreres”.

 

Podeu llegir-lo on-line a continuació:

[issuu width=420 height=145 backgroundColor=%23222222 documentId=120814085249-0e861a2c02c140d992e2fe1cdc1fb93a name=lllibre_mes_enlla username=fceg_cat tag=escoltisme unit=px v=2]

 

 

Categories