La FCEG commemora el Centenari del Guiatge

La FCEG commemora el Centenari del Guiatge

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) es vol sumar als actes de commemoració del centenari del naixement del guiatge i escoltisme femení que estan tenint lloc a nivell mundial.

El guiatge i l’escoltisme femení, avui en dia compta amb més de 10 milions de noies i nois arreu del món, i a casa nostra, el guiatge compte amb més de 80 anys d’història associativa.

És per això que com a FCEG ens sumem als actes de commemoració amb un acte acollit pel Parlament de Catalunya. Aquest acte tindrà lloc el proper 17 d’octubre a les 7 del vespre, i comptarà amb les reflexions al voltant de la capacitat transformadora del moviment de dues dones que han estat estretament lligades al guiatge i l’escoltisme catalans. Sota el títol “El guiatge i l’escoltisme femení; el paper transformador per la dona a Catalunya” Rosa Mª Carrasco i Martà Rosàs aportaran el seu punt de vista al voltant del paper educatiu per a les noies i transformador per al nostre país, des de la perspectiva de la pròpia vivència.

Per més informació: fceg@fceg.cat

 

Categories