Inici Notícies Condol de la FCEG per la pèrdua de la Sra. Maria Ferret i Espanyol

Condol de la FCEG per la pèrdua de la Sra. Maria Ferret i Espanyol

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) es vol unir a les mostres de reconeixement i condol que des del diumenge 11 de novembre s’estan succeint per la pèrdua de la Sra. Maria Ferret i Espanyol.

Ferret ha estat una de les persones referents per a l’escoltisme i el guiatge de Mallorca. Nascuda a Barcelona l’any 1924, s’instal·là a l’illa de Mallorca el 1954. A partir d’aquest moment es va involucrar intensament en l’extensió de la proposta educativa escolta i guia, tot començant per la creació de l’Agrupament Reina Constança i continuant per involucrar-se en l’associació Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca (MEGM), de la qual fou elegida comissària a l’assemblea del 1966.

Fruït d’aquesta implicació, l’any 1986, juntament amb el seu marit, el Sr. Eladi Homs, van ser nomenats membres d’honor del Moviment Scout Catòlic (MSC). I 7 anys més tard, l’any 1993, es va materialitzar la creació de la Fundació Maria Ferret, la qual des de llavors dóna suport a la tasca educativa i cultural que emergeix des dels agrupaments.

Per tot això, des de la FCEG, en un dia trist com avui, volem reconèixer la figura de la Maria Ferret com a impulsora del guiatge, de l’associacionisme educatiu i de la cultura catalana. Però alhora, també volem reconèixer i mostrar el nostre condol per a la pèrdua d’una gran guia, i una gran persona.

Sempre a punt.

Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge

  • És temporada de Passos!

    Els “Passos” s’ha anat desenvolupant en el si de l’escoltisme, fent camí en el…
  • Aquest curs, “Conscients del repte!”

    L’escoltisme i guiatge català enceta aquest curs sota el lema “Conscients del repte!” mira…
  • Torna el PIOCAM! Te’l perdràs?

    L’estiu del 2018 tornarà a tenir lloc el campament internacional escolta de Pioners i Cara…
Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …