Participació a l'Academy 2012; Embracing Change

Participació a l'Academy 2012; Embracing Change

Una delegació de la FCEG acaba de tornar de l’Academy, un esdeveniment internacional de formació i intercanvi que ha tingut lloc a Suïssa i hi han participat escoltes i guies d’arreu d’Europa. Un bon lloc per agafar idees i compartir experiències internacionals!

L’Academy, organitzat per la regió europea de la WAGGGS i la WOSM, té com a objectiu oferir una solució integral a les experiències de formació i intercanvi en diversos aspectes de l’escoltisme i el guiatge. Aquest any, l’Academy s’ha centrat en el lema “Embracing Change”, així com en temes de desenvolupament, inclosa la gestió de les associacions i el desenvolupament personal.

La trobada ha tingut lloc entre el 26 i el 30 d’octubre al Kandersteg International Scout Centre (KISC), a Suïssa. Per part de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge hi han participat dues persones.

Pròximament us explicarem publicarem una noticia més extensa sobre els temes tractats, els aprenentatges obtinguts i l’experiència que suposa participar-hi.

Vols + informació?

Noticia publicada per la WOSM sobre l’Academy 2012.

Categories