Noves informacions TroPiCat

Noves informacions TroPiCat

A dia d’avui ja hi ha inscrits més de 2000 pioners i caravel·les i els seus respectius caps a la trobada del proper 27 i 28 d’abril a Cardedey. Aquests 2.000 p/c procedeixen de més de 129 agrupaments d’arreu del territori. Així, com a conseqüència de la gran participació a la Trobada, el grup motor s’ha vist obligat a prendre prendre les següents mesures;

  • Les unitats inscrites abans del 18 de març, poden pagar sense recàrrec fins divendres 22 de març a les 00:00.
  • El divendres 29 de març és el darrer dia per inscriure’s i pagar la Tropicat, també amb el recàrrec de 5€ per participant sobre el preu normal.
  • S’ha marcat com a límit de participants e 2.400 participants. Si s’assoleix aquest nombre de participants, es crearà un llista de reserva per odre d’inscripció (La inscripció no està confirmada fins que no s’hagi fet el pagament. A més, els col·laboradors/es queden a banda d’aquest límit).
  • Per l’activitat d’aprenentatge i servei del diumenge, s’obrirà un formulari entre el 2 i el 14 d’abril per cada p/c pugui mostrar les seves preferències.
  • Recordar que es necessiten col·laboradors/es, que es poden inscriure a aquest enllaç fins el dia 8 d’abril.

Des de l’equip motor de la Tropicat es demana treballar amb molta antelació, degut a que serà una de les trobades escoltes més grans de la història i necessitem tenir la màxima de previsió possible perquè tot sigui un èxit.

Gràcies per la vostra col·laboració! Entre tots/es fem la tropicat!

 

Categories