JAMBARRETINA 2013
Contingent FCEG RoverWay 2012

JAMBARRETINA 2013

Marxeu aquest estiu o teniu pensat marxar l’any que ve de campaments a l’estranger?
La JAMBarretina és l’activitat que estàveu esperant… Gaudiu de l’aventura internacional al costat de casa!

Els propers 25 i 26 de maig es celebrarà  la segona JAMBarretina: una trobada per a els i les Pioners/Caravel·les, Clan/Ròvers/Trucs i els i les seves caps que han decidit o tenen en ment fer els seus campaments d’estiu a l’estranger. El preu és de només 15€/participant, i la trobada tindrà lloc al terreny El Rossinyol a  Sant Quirze de Besora (Osona), ben comunicat amb transport públic.

L’objectiu de la trobada, organitzada per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG),  és donar eines, coneixements i idees als joves perquè preparin els seus campaments fora de Catalunya, així com conèixer i compartir les diferents realitats de l’escoltisme al nostre país.

Les trobades i intercanvis internacionals són una oportunitat per conèixer altres realitats, cultures i contextos socials.  La JAMbarretina vol ser una primera escala pel totes aquelles que marxaran a viure-ho aquest estiu.

Durant el cap de setmana es faran tallers relacionats amb els aspectes logístics dels campaments: el viatge, la comunicació, interculturalitat… així com temes relacionats amb el fet de representar el país.

Categories