Inici Notícies Comunicats La decisió dels Boy Scouts és un pas, però cal continuar

La decisió dels Boy Scouts és un pas, però cal continuar

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG), seguint la línia manifestada el 13 d’agost del 2012, valora com un pas endavant cap a la igualtat de gènere i per la llibertat d’orientació sexual la decisió presa per l’associació Boy Scouts of America d’acollir i educar qualsevol infant i jove independenment de la seva orientació sexual.

Tanmateix, tot i ser un pas endavant, des de la FCEG valorem que aquest pas no és suficient ja que no contempla la llibertat d’orientació sexual dels educadors de l’associació. Per tant, cal continuar treballant per a que aquesta decisió es faci efectiva a tots els membres de l’associació. A més, més enllà dels debats sobre l’admissió de membres, des de la FCEG reclamem que l’escoltisme i el guiatge ha de seguir treballant per un món on totes les persones siguin respectades independenment de les seves creences, la seva condició social o la seva orientació sexual.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Comunicats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …