International Fair

L’International Fair és un espai on es presentaran totes les propostes de campaments internacionals existents per aquest curs. Està obert a totes les unitats que es plantegin fer un projectes internacional aquest curs.

Aquest “mercat de projectes internacionals” compte amb informació de primera mà que han fet arribar les diverses organitzacions escoltes i guies d’arreu que estan organitzant activitats obertes a la participació d’escoltes i guies d’altres països. També és important que comenceu a treballar el projecte internacional des de l’inici de curs, ja que per la seva complexitat necessita un llarg temps de maduració i treball per part de tota la unitat. És per això que us animem a venir el proper 26 d’octubre a la seu de la FCEG per remenar entre els diferents projectes i parlar amb l’equip internacional.

Si vols veure els projectes que es presentaran a l’Internataional Fair, entra aquí!

Dia: 26 octubre

Horari: de 16 a 19h

Lloc: seu de la FCEG

 
Inscripcions

  • És temporada de Passos!

    Els “Passos” s’ha anat desenvolupant en el si de l’escoltisme, fent camí en el…
  • Aquest curs, “Conscients del repte!”

    L’escoltisme i guiatge català enceta aquest curs sota el lema “Conscients del repte!” mira…
  • Torna el PIOCAM! Te’l perdràs?

    L’estiu del 2018 tornarà a tenir lloc el campament internacional escolta de Pioners i Cara…
Carregar més articles relacionats
Carregar més a Formació
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Inscripcions Jambarretina

Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…