International Fair

International Fair

L’International Fair és un espai on es presentaran totes les propostes de campaments internacionals existents per aquest curs. Està obert a totes les unitats que es plantegin fer un projectes internacional aquest curs.

Aquest “mercat de projectes internacionals” compte amb informació de primera mà que han fet arribar les diverses organitzacions escoltes i guies d’arreu que estan organitzant activitats obertes a la participació d’escoltes i guies d’altres països. També és important que comenceu a treballar el projecte internacional des de l’inici de curs, ja que per la seva complexitat necessita un llarg temps de maduració i treball per part de tota la unitat. És per això que us animem a venir el proper 26 d’octubre a la seu de la FCEG per remenar entre els diferents projectes i parlar amb l’equip internacional.

Si vols veure els projectes que es presentaran a l’Internataional Fair, entra aquí!

Dia: 26 octubre

Horari: de 16 a 19h

Lloc: seu de la FCEG

 
Inscripcions

Categories