La FCEG acull la reunió anual del grup Lisboa

La FCEG acull la reunió anual del grup Lisboa

El grup Lisboa, grup de treball dels països europeus amb llengües provinents del llatí, fa més de deu anys que es reuneix com a mínim una vegada a l’any per debatre i treballar sobre temes pedagògics i d’actualitat política en el si de la Organització Mundial del Moviment Escolta (OMME).

Enguany, la trobada té lloc a Barcelona acollida per la FCEG. Durant el cap de setmana del 12 i 13 d’octubre, una vintena de representats de França, Espanya, Portugal, Suïssa, Bèlgica, Itàlia i Catalunya (amb l’absència excusada de Luxemburg i Romania) tractarem l’Aprenentatge i Servei com a eina pedagògica a les associacions escoltes així com el Lideratge grupal en vers l’individual.

Aprofitant l’avinentesa, intentarem que els nostres convidats puguin gaudir de unes festes populars catalanes, les del barri de les corts i diumenge al matí tractarem temes més polítics que afecten a l’OMME com la proposta de relocalització de l’oficina mundial.

Esperem que aquesta trobada a Barcelona sigui molt fructífera pels objectius fixats i que, al mateix temps, els i les participants pugin descobrir el nostre entorn social i cultural.

Categories