23rd WORLD SCOUT JAMBOREE – JAPAN 2015

23rd WORLD SCOUT JAMBOREE – JAPAN 2015

Comença el compte enrere….

Del 28 de juliol al 8 d’agost de 2015, es celebrarà a Kirar-hama (Yamuaguchi, Japó) el 23a Jambroree Escolta Mundial.

Sota el lema: “WA!” (“L’Esperit d’Unitat”), es calcula que més de 40.000 escoltes procedents de 166 països participaran a la trobada internacional escolta més important, adreçat a adolescents i joves d’entre els 14 i 17 anys. Tanmateix, encara han de decidir si els i les joves que tinguin entre 13 i 18 anys al moment d’iniciar-se la Jamboree també hi podran participar.

Durant la Jamboree podreu gaudir de un munt d’activitats com ara: la Global Development Village (GDV), activitats d’iniciació a la ciència, activitats aquàtiques, rutes per la natura i/o visitar 19 ciutats i pobles de la prefectura de Yamaguchi, entre d’altres.

Si teniu més de 18 anys pots ser membre de l’Internacional Service Team (IST), és a dir, pots participar-hi col·laborant en diferents tasques per tal que aquesta trobada es pugui desenvolupar amb èxit.

D’altra banda, els majors de 20 anys, també es poden inscriure com a responsables d’una patrulla de 9 escoltes.

A dia d’avui encara no es coneix el cost de la quota d’inscripció. Tot i així, si prenem com a referència la passada Jamboree celebrada a Suècia aquesta rondarà els 700€ per participant.

Més informació a: www.23wsj.jp

Categories