Inici Notícies THE SCOUT AND GUIDE ACADEMY 2013

THE SCOUT AND GUIDE ACADEMY 2013

Learn, think… share!

L’Academy és una formació per a escoltes i guies de la regió europea, oberta a totes aquelles persones de les diferents Organitzacions i/o Associacions membres que tenen el potencial o que es preparen per a assumir un càrrec a nivell nacional.

La sisena edició, celebrada del 29 d’octubre al 3 de novembre a Malle (Bèlgica), acollida i organitzada per Scouts en Guidsen Vlaanderen,  FOS Opening Scouting i amb el suport tècnic i polític de les regions europees d’escoltisme i guiatge, i tenint en compte el perfil de les participant en edicions anteriors, s’ha centrat al voltant dels següent eixos: Governança, Educació, i Representació; totes amb un mateix fil conductor: la Ciutadania Activa.
Una gran varietat de sessions de treball eren oferides als participant que podien escollir quines eren les més enriquidores per a la seva realitat. Les sessions parlaven de joventut, mètode, participació, espiritualitat i molts altres temes rellevants per a l’escoltise actual
El dia a dia de l’Academy estava ple d’espais de trobada entre participants tant durant les sessions, com en el temps de descans en el que s’oferien diverses xerrades organitzades pels propis participants.
Per a nosaltres -les sota-signants-, l’Academy ha estat una gran experiència formativa, alhora que una molt bona oportunitat per a “Pensar, Compartir… i Aprendre” (tal i com versava el lema de l’edició d’enguany) de totes i cadascuna de les 220 persones participants d’arreu d’Europa (i algun convidat d’un altre continent), amb les que vam tenir l’oportunitat de gaudir i viure en primera persona l’Aventura Internacional de l’Escoltisme i el Guiatge, mentre ens formaven i compartiem inquietuds i dubtes que afecten l’escoltisme europeu i mundial.
 
Us animem a totes a mirar de participar-hi en properes edicions.
 
Irene Vallés i Josan Minguela

Àrea Internacional de la FCEG

Enllaços:

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …