Inici Notícies Comunicats Seguim defensant el model d’immersió lingüística al costat de Somescola.cat

Seguim defensant el model d’immersió lingüística al costat de Somescola.cat

En consonància amb el posicionament de l’octubre passat, en el qual la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) defensava el model d’escola catalana en llengua i continguts (veure posicionament aquí), a dia d’avui, i davant de la darrera sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ens tornem a posicionar a favor del model d’immersió lingüística en català i d’escola catalana.

A més, tal i com manifesta Somescola.cat, creiem que el desplaçament d’aquest tema de l’esfera política cap a l’esfera judicial provoca que s’estigui determinant un tema cabdal de la societat a través de sentències i no a través de polítiques públiques consensuades amb el conjunt dels actors implicats al nostre país.

L’escoltisme i el guiatge, vol demostrar el seu rebuig a aquesta sentència que cerca afeblir la comunitat educativa catalana, i com a peça integrant d’aquesta comunitat, defensa el model lingüístic i educatiu, element vertebrador i cohesionador del nostre país.

Per tot això, la comunitat escolta i guia es suma a la mobilització impulsada per Somescola.cat el proper 10 de febrer davant del TSJC (al Passeig Lluís Companys de Barcelona) per garantir la continuïtat de l’actual model d’immersió lingüística com a eina de cohesió social fonamental de la societat catalana.

07 de febrer de 2014

Podeu llegir el manifest complet del 10 de febrer a somescola.cat aquí.
Més informació: www.somescola.cat
  • És temporada de Passos!

    Els “Passos” s’ha anat desenvolupant en el si de l’escoltisme, fent camí en el…
  • Aquest curs, “Conscients del repte!”

    L’escoltisme i guiatge català enceta aquest curs sota el lema “Conscients del repte!” mira…
  • Torna el PIOCAM! Te’l perdràs?

    L’estiu del 2018 tornarà a tenir lloc el campament internacional escolta de Pioners i Cara…
Carregar més articles relacionats
Carregar més a Comunicats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …