Arriba la JAMBarretina 2014!

Arriba la JAMBarretina 2014!

Teniu un projecte internacional entre mans amb la vostra unitat? Marxeu de campaments a l’estranger aquest estiu? La JAMBarretina és l’activitat que estàveu esperant!!

Els propers dies 10 i 11 de maig tindrà lloc la formació adreçada als Pioners i Caravel·les i Rovers/Claners/Trucs, acompanyats dels seus caps i animadors, que marxen de campament internacional, organitzada per la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge. Serà una oportunitat per preparar els campaments fora de Catalunya, així com per conèixer i poder compartir els diferents projectes, les diferents realitats de l’escoltisme al nostre país i a altres llocs del món, per tenir un primer contacte amb l’escoltisme internacional!

Organitzat com una petita Jamboree de 2 dies, durant el cap de setmana es faran tallers relacionats amb els aspectes logístics dels campaments internacionals: el viatge, la comunicació, la interculturalitat… així com temes relacionats amb el fet de representar el país. Les inscripcions s’acaben el dia 30 d’abril!! No us quedeu sense plaça a la JAMBarretina!

En resum…

Inscripcions:

!! A hores d’ara no queden places per participar a la Jambarretina. Tanmateix, si sou una unitat interessada en participar en aquesta activitat, envieu un mail a fceg@fceg.cat

  • Podeu realitzar les inscripcions, i fer canvis, fins el proper 30 d’abril. Una vegada passat el 30 d’abril ja no es podrà demanar el retorn el retorn de la quota d’aquells/es participants que finalment no puguin assistir a la Jambarretina.
  • Els participants han de pagar una quota de 15€, caps exclosos.
  • Per confirmar la inscripció, cal realitzar el pagament.

 

Categories