Inici Notícies Mapa dels campaments escoltes i guies 2014!

Mapa dels campaments escoltes i guies 2014!

Aquest estiu, els 200 agrupaments de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge realitzarem més de 800 campaments. Cada campament passa a un territori concret, el qual té un elevat impacte sobre l’activitat. Així, no és el mateix recorre l’Atles del Marroc, descobrir els paisatges i la cultura de bosniana o fer uns campaments al casc antic de Lleida intentant entendre i pal·liar les desigualtats socials. Cada territori, cada context, és una suma del nivell social, el cultural i l’ambiental, i de tot això els campaments escoltes busquen extreure’n aprenentatges concrets. Per això, l’elecció del lloc no es fa a l’atzar, sinó que està estretament vinculat al projecte que tinguem entre mans i als objectius pedagògics que ens hem plantejat com a unitat. Així, anem de campaments a un lloc concret i amb una intenció concreta.

Veient la importància del territori per l’activitat dels campaments, us presentem el mapeig dels campaments escoltes i guies 2014, una fotografia que mostra tots els espais que acolliran – i alhora seran influenciats- per la presència d’escoltes i guies catalans durant aquest estiu.

MAPA DELS CAMPAMENTS ESCOLTES I GUIES 2014:

Vols introduir un nou campament? entra aquí!

  • És temporada de Passos!

    Els “Passos” s’ha anat desenvolupant en el si de l’escoltisme, fent camí en el…
  • Aquest curs, “Conscients del repte!”

    L’escoltisme i guiatge català enceta aquest curs sota el lema “Conscients del repte!” mira…
  • Torna el PIOCAM! Te’l perdràs?

    L’estiu del 2018 tornarà a tenir lloc el campament internacional escolta de Pioners i Cara…
Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …