Projecte pel foment de la participació juvenil migrada

Projecte pel foment de la participació juvenil migrada

Escolta i migrat? Sigues part del canvi!

Estàs cansat/da que el moviment escolta a Barcelona no reflecteixi la multiculturalitat de la ciutat? Participa i comparteix experiències amb gent com TU. Ens atrevim a somiar i creiem que un altre món millor és possible.

L’Organització Internacional de les Migracions (OIM), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, cerca a cinc joves d’origen migrant per a construir un projecte intercultural i pel foment de la participació juvenil migrada a la ciutat de Barcelona.

Aquest projecte esta sent implementat simultàniament a ciutats de Finlàndia, França, Romania i de la República Txeca. Durant el projecte podràs adquirir coneixements que et permetran ser part del canvi a la ciutat!

Si ets escolta i has migrat no dubtis escriure a info@julio.cat per formar part d’aquest projecte!

associacionisme-2-low

 

 

Categories