Tens entre 18 i 22 anys? participa a l’Agora 2015 a Paris!

Tens entre 18 i 22 anys? participa a l’Agora 2015 a Paris!

agora_v1

 

Ets escolta o guia i tens entre 18 i 22 anys? Tens experiència en xarxa nacional o Fòrum Ròver? L’Àrea Internacional té una proposta per a tu: l’Agora 2015. L’Agora és un espai formatiu i de trobada de la WOSM Europa “for Rovers, by Rovers” per a joves de 18 a 22 anys. L’edició d’enguany gira entorn  “Skills for life” i també està enfocat a la Roverway 2016.

Quan?

Del 8 al 12 d’Abril.

On?

A Jambville, Paris (França)

Com puc participar-hi?

Envia la teva sol·licitud a l’àrea internacional amb la següent informació; perquè vols participar-hi, quina és la teva experiència anterior en espais associatius comparables i una breu presentació sobre tu (tot en anglès). Data límit per presentar-s’hi l’1/03/2015.

Quins costos té?

La Federació assumeix la inscripció, part del transport i la resta de despeses. El/la participant haurà d’assumir 75€ del total.

Més informació sobre aquest esdeveniment a:

Si estas interessat/da en participar-hi envia la teva candidatura a fceg@fceg.cat

Categories

Tens entre 18 i 22 anys? participa a l'Agora 2015 a Paris!

Ets escolta o guia i tens entre 18 i 22 any? Tens experiència en xarxa nacional o Fòrum Ròver? L’Àrea Internacional té una proposta per a tu: l’Agora 2015. L’Agora és un espai formatiu i de trobada de la WOSM Europa “for Rovers, by Rovers” per a joves de 18 a 22 anys. L’edició d’enguany gira entorn  “Skills for life” i també està enfocat a la Roverway 2016.

Quan? del 8 al 12 d’Abril.

On? A Jambville, Paris (França)

Com puc participar-hi? envia la teva candidatura a l’àrea internacional amb la següent informació; perquè vols participar-hi, quina és la teva experiència anterior en espais associatius comparables i una breu presentació sobre tu (tot en anglès). Data límit per presentar-s’hi l’1/03/2015.

Quins costos té? La inscripció, part del transport i la resta de despeses són assumides per la Federació. El/la participant hauria d’assumir una quota de 75€.

Més informació sobre aquest esdeveniment a:

Si estas interessat/da en participar-hi envia la teva candidatura a fceg@fceg.cat