Inici L'aventura internacional Nova guia per fer uns campaments al "KISC"

Nova guia per fer uns campaments al "KISC"

El Kandersteg International Scout Centre (KISC) és un centre escolta internacional ubicat als Alps suïssos. Els centres escoltes són entorns dissenyats especialment per a desenvolupar les activitats i els valors escoltes. En concret, el KISC permet als agrupaments o a escoltes a títol individual que el visitin viure una aventura als Alps Suïssos, viure un ambient internacional, ja que és considerat com una “mini Jamboree permanent” i la oportunitat de viure els valors escoltes i guies.

kisc

Una guia per facilitar la participació al KISC

L’Anna, l’Isaac i l’Eloi són tres membres de la FCEG que actuen com a “supporters Catalans del KISC”.  Aquest grup, juntament amb l’Àrea Internacional, han elaborat aquesta guia per tal de facilitar que els agrupaments catalans coneguin i puguin aprofitar el potencial educatiu que ofereix aquest espai. En concret, en aquesta guia hi podeu trobar com planificar uns campaments al KISC, com arribar-hi, a on dormir, quines activitats podeu fer-hi, alimentació, i tot allò relacionat amb les emergències que puguin donar-se. Al mateix temps, heu de tenir present que qualsevol activitat que aneu a fer el KISC és una activitat internacional (i té requisits com fer una ampliació d’assegurança, fer el dossier / marxant internacional, etc.) per la qual cosa us recomanem posar-vos en contacte amb els referents internacionals de la vostra entitat i participar en els espais formatius específics.

Visualitzar / descarregar guia KISC (v1)

activitat_kisc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carregar més articles relacionats
Carregar més a L'aventura internacional
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

European Jamboree 2020 – formar part de l’IST

Per aquelles persones que vulgueu implicar-vos en l’esdeveniment de l’estiu de…