L'escoltisme i el guiatge celebra una llei més associativa i menys burocràtica

L'escoltisme i el guiatge celebra una llei més associativa i menys burocràtica

El passat 23 de juliol, el Parlament de Catalunya ha aprovat la nova Llei de Voluntariat i Foment de l’Associacionisme. Del redactat final, en destaquem que que minimitza les obligacions i la regulació de la dinàmica associativa, preveu que l’administració no aculli voluntariat, reforma els espais de participació de l’associacionisme i voluntariat i estableix mesures de foment per a l’associacionisme (que s’hauran de concretar en una Llei de foment i suport a l’associacionisme abans de 18 mesos). Des de l’escoltisme i el guiatge celebrem la proposta aprovada amb un ampli consens dels agents implicats, gràcies al treball fet per part de les entitats.

 

 

Categories