Candidatura de Barcelona per a l'Eurosea 14

Candidatura de Barcelona per a l'Eurosea 14

Del 21 al 25 de setembre, 3 caps de la FCEG participaran a l’Eurosea 13 a Puck, Polònia

L’Eurosea és una trobada d’intercanvi internacional de caps escoltes per tal de conèixer la implementació de l’escoltisme marí en els diferents països, discutir els avantatges i les dificultats amb què es troben, realitzar projectes conjunts, establir contactes i, especialment, aprendre de la convivència i experiència d’altres companys/es escoltes. Normalment, en aquesta trobada hi participen uns 60 participants principalment escoltes marins europeus, tot i que moltes vegades també vénen convidats d’arreu del món i/o escoltes no marins.

La FCEG fa uns quants anys que participa en aquestes trobades, però en aquesta edició del 2016 (Eurosea 13), l’equip de caps de la FCEG que hi participa, proposarà Barcelona com a seu de l’Eurosea 14, que es durà a terme el 2018.

La candidatura de Barcelona per l’Eurosea 14 es basa en oferir un centre immillorable per a aquest tipus de trobades. Es tracta de l’Internacional Sailing Center – Barcelona (Port Fòrum), dotat de diferents sales per realitzar sessions de treball i també d’allotjament, pensat per a esportistes que realitzen activitats aquàtiques, tot just al costat del mar.

També es reservarà un temps per fer una sortida de navegació amb el Far Barcelona (Consorci el Far), visitar el museu marítim i parlar amb professors de la Facultat de Nàutica de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya.

No ens oblidarem, a més a més, que els participants coneguin la nostra ciutat, potser des d’un punt de vista menys turístic, que gaudeixin de la nostra acollida i que coneguin el nostre escoltisme.

Amb tot això, esperem poder-vos anunciar, aquest octubre, que la nostra candidatura ha sortit escollida!

Com diuen el escoltes marins… Bona Navegació!

 

Categories