Col·laboració per a un documental sobre l'escoltisme i el guiatge

Col·laboració per a un documental sobre l'escoltisme i el guiatge

 

S’engega la producció i realització d’un documental sobre l’escoltisme i el guiatge català, amb el suport de TV3 i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Els objectius primordials d’aquest documental són donar a conèixer a la societat què significa avui el Moviment escolta i guia, la seva transversalitat i la seva herència, i remarcar la importància de la funció social, educativa cohesionadora i pedagògica de tot el Moviment, tant reflectint el present com la seva història.

Reproduint les paraules de la seva productora, Marta Figueres (en dues ocasions guanyadora del Premi Gaudí al Millor Llargmetratge documental): “El documental serà també un gran fresc. Un gran quadre on es reflecteix el que ha significat per a Catalunya la tasca pedagògica d’un moviment que entén el lleure com un espai formatiu, d’aprenentatge vivencial i l’excursionisme com una classe d’història, un moviment que va salvar de la mà de les xiruques i de la motxilla, una llengua, un país, una gent i una cultura.”

La productora necessita poder enregistrar imatges actuals d’escoltes i guies i és per això que demanem la vostra col·laboració. Tots aquells agrupaments que vulgueu participar heu d’omplir el següent formulari detallant les característiques de l’activitat que oferiu que sigui gravada.

Centralitzarem totes les propostes i les entregarem a la productora per a què facin la selecció de les activitats que finalment seran gravades.

Si esteu interessats a participar d’aquest gran projecte, teniu temps fins al 22 de maig per omplir el formulari. Si voleu oferir més d’una activitat, caldrà que ompliu un formulari diferent per cadascuna d’elles.

 

Categories