El primer Vespre de Mètode ja és aquí

El primer Vespre de Mètode ja és aquí

icona1El grup de treball de Mètode us proposa de participar en la primera conferència del cicle Vespres de Mètode. Aquest cicle neix amb la intenció analitzar les darreres tendències educatives i l’impacte de la nostra proposta en la societat que ens acompanya.

Aquesta primera sessió pretén ser la primera peça d’un seguit de sessions dedicades a la proposta educativa de l’escoltisme i el guiatge. No amb l’objectiu d’emmirallar-nos amb el que som i el que fem, sinó el de mirar cap enfora, analitzar l’entorn que ens envolta i comprendre quins reptes planteja i quines respostes hi estan donant altres actors educatius. Tot plegat, en el marc de construcció de la nova associació única.

L’encarregat d’obrir el cicle serà l’Eduard Vallory, analista social i gestor del canvi. Una persona vinculada a l’escoltisme durant molts anys des d’Escoltes Catalans. Actualment dirigeix el projecte Escola Nova 21.

Pren nota!

Dimecres 30 de novembre de 2016
A les 19:30
Lloc a confirmar (Barcelona)

Segueix-nos a twitter i al canal de Youtube de la FCEG. L’acte serà retransmès en directe.

 

Aquesta activitat es durà a terme gràcies al suport de la Direcció General de Joventut i l’Obra Social “la Caixa”.

peu

Categories