Inici Notícies Comunicats Les 3 associacions escoltes celebren les seves respectives assemblees

Les 3 associacions escoltes celebren les seves respectives assemblees

Arriba la tardor, i amb ella, com cada any, les Assemblees Generals Ordinàries de les tres associacions escoltes i guies de Catalunya: Acció Escolta, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies. És el moment de l’any que toca fer balanç del curs anterior, presentar nous càrrecs i equips, projectes,etc.

Aquest any les assemblees d’Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies coincideixen el mateix cap de setmana, el 19 i 20 de novembre i la d’Acció Escolta serà el cap de setmana següent, el 26 i 27 de novembre. Barcelona, Manresa i Cardedeu són les tres poblacions acollidores de les assemblees d’aquest any. En total, les tres assemblees reuniran al voltant d’uns 1500 caps! Enguany tindran un protagonisme especial els projectes de l’Eurosea, la Jamborinada i el 20è aniversari de la Murga.

Les tres assemblees tenen en comú que hi participen tots aquells joves que formen part d’un Consell d’Agrupament o dels equips associatius, i que són el màxim òrgan de presa de decisions per a les entitats. A més, les AGOs també són una oportunitat per trobar-se i fer cohesió entre caps, formadors/es i responsables associatius que setmana rere setmana fan realitat l’escoltisme i el guiatge al nostre país.

Així, el novembre és temps d’assemblees, temps de trobar-se i temps de prendre decisions importants per al futur de l’escoltisme i el guiatge català!

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Comunicats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …