Inici Procés d'Unitat L’acompanyament d’infants i joves a debat. Arriba un nou Vespre de Mètode

L’acompanyament d’infants i joves a debat. Arriba un nou Vespre de Mètode

Els Vespres de Mètode és un cicle que neix amb la intenció d’analitzar les darreres tendències educatives i l’impacte de la proposta educativa de l’escoltisme i el guiatge en la societat que ens acompanya.

Dijous 15 de desembre, celebrarem la segona sessió sobre l’acompanyament d’infants i joves. D’aquesta manera respondrem a les preguntes que tenim sobre el paper que els i les caps realitzem en l’acompanyament d’infants i joves en el seu procés maduratiu, en el seu creixement personal.

Ens acompanyaran, en aquesta segona sessió, en Pau López persona vinculada a l’escoltisme i guiatge i llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació i l’Imma Reguant cap de l’Àrea per a la Coordinació i Planificació Escolar a Tarragona. També ens acompanyaran l’Anna Comas i la Maria José Harto, membres de l’equip directiu de l’Escola La Maquinista.

Pren nota!

Dijous 15 de desembre de 2016
A les 19:30
A la seu de la FCEG (Mare Déu del PIlar, 18 Barcelona)

Segueix-nos a twitter i al canal de Youtube de la FCEG. L’acte serà retransmès en directe.

Confirmeu assistència a metode@fceg.cat.

 

Aquesta activitat es durà a terme gràcies al suport de la Direcció General de Joventut i l’Obra Social “la Caixa”.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Procés d'Unitat
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Fotos i vídeos del #CongrésDeCaps!

No et perdis les fotos més destacades del Congrés de Caps que va tenir lloc el cap de setm…