Inici L'aventura internacional Activitats Rècord de participació a la International Fair 2016

Rècord de participació a la International Fair 2016

Creix l’interès pels projectes internacionals, i això es demostra amb la participació creixent que rep cada any la International Fair, l’activitat de descoberta adreçada a aquelles unitats amb ganes de dur a terme alguna activitat o projecte internacional.

Dissabte 26 de novembre, més de 140 participants d’agrupaments de tot Catalunya es van trobar al Centre Cultural de Cardedeu per fer un primer tast de l’Aventura Internacional. Entre d’altres, van poder conèixerimg_2974 alguns projectes duts a terme en anys anteriors, conèixer altres joves amb motivacions i preocupacions semblants, i resoldre alguns primers dubtes. De ben segur, però, que en van sortir amb més idees que amb què hi havien arribat i molta teca per rumiar i debatre durant els propers caus.

També van poder conèixer els equips que, des de la FCEG, poden donar suport als agrupaments que vulguin viure una aventura escolta i guia internacional.img_2985

Obriu agendes! Les properes formacions per aquest curs són:

TRINCA 2.0 – 28 i 29 de gener del 2017

La TRINCA 2.0 és un espai de trobada i de formació per tots aquells caps que desenvolupen projectes internacionals. És un espai imprescindible per tots els que marxeu, i enriquidor pels que us vulgueu formar en la dimensió internacional.

JAMBARRETINA – 20 i 21 de maig del 2017

La Jambarretina són uns mini campaments de cap de setmana per a tots i totes aquells pioners, caravel·les, clan, ròvers, trucs i caps que estiguin treballant en un projecte internacional per tal de conèixer-se, formar-se i preparar- se per extreure el màxim de suc a l’aventura internacional.

 img_2976img_2973

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Activitats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Inscripcions Jambarretina

Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…