Inici Notícies La Jamborinada presenta el vídeo reportatge de la trobada

La Jamborinada presenta el vídeo reportatge de la trobada

La Jamborinada va ser la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya. Va tenir lloc el cap de setmana del 29 i 30 d’abril de 2017 i va agrupar a Tàrrega més 12.000 infants i joves i més d’un miler de voluntaris per a l’organització.

 

A la Jamborinada vam compartir els valors de l’escoltisme i vam prendre consciència dels milers d’infants i joves d’arreu del territori català que, dedicats a transformar el món, participen cada setmana d’aquest moviment educatiu.

 

En aquest vídeo resum podreu endur-vos un tastet del què va ser la Jamborinada o recordar i reviure les emocions viscudes –si hi vau ser-! Un reportatge audiovisual on participen infants i joves, caps i organització explicant les experiències i vivències personals, els objectius de la trobada, la complexitat de l’organització, etc.

 

No te’l perdis!

Notícia i vídeo publicat al web de la Jamborinada.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …

Procés

Carrega més

Formem part de:

 

Facebook

Segueix-nos al Twitter!