Torna la International Fair 2017!

Torna la International Fair 2017!

Us esteu plantejant realitzar un projecte internacional aquest curs i necessiteu una mica d’inspiració? La International Fair és el vostre lloc!

 

El proper 11 de novembre arriba la International Fair 2017!! Un esdeveniment organitzat per l’Àrea Internacional de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge que us donarà a conèixer algunes de les activitats internacionals més interessants que estan previstes per aquest curs, i, fins hi tot, pel vinent.

 

A la International Fair hi podreu trobar persones amb molta experiència en projectes internacionals, informació de primera mà sobre els projectes més interessants d’aquest curs, assessorament personalitzat i informació sobre els espais de formació i intercanvi que hi haurà durant el curs perquè el vostre projecte sigui tot un èxit.

 

En resum, la international fair és una fira d’idees, de recursos, d’inspiració i d’escoltes i guies amb una motivació: l’aventura internacional!

 

Aquest any la International Fair 2017 tindrà lloc el proper dissabte 11 de novembre, de 10 a 13:30h al Centre Cívic Nord de Granollers.

 

Podràs trobar-hi informació sobre:

 

 

Inscripcions:

Categories