L’Eurosea 14 busca voluntaris i voluntàries de suport a la trobada

L’Eurosea 14 busca voluntaris i voluntàries de suport a la trobada

Oberta la fase de selecció de persones voluntàries de suport a la trobada Eurosea 14 que se celebrarà a Barcelona el setembre de 2018.
 
L’Eurosea és una trobada de caps escoltes europeus interessats/ades en el coneixement, desenvolupament i millora del programa de l’escoltisme marí en els seus respectius països.
El proper Eurosea es farà a Barcelona del 5 al 9 de Setembre del 2018.
 
Per aquesta trobada, l’organització necessita unes  20 persones voluntàries que donaran suport logístic. Aquesta col.laboració no és remunerada però la persona voluntària rebrà menjar i allotjament gratuïts.
 
Si tens de 18 a 35 anys, ets escolta i estàs interessat/da en fer servei en aquest esdeveniment internacional, envia un mail a eurosea@fceg.cat amb les teves dades, la teva disponibilitat per fer servei de l’1 al 10 de Setembre del 2018 a la ciutat de Barcelona, idiomes que parles i d’una forma breu, els motius pels quals vols ser voluntari/a en aquesta trobada.  Adjunta també en un PDF el teu currículum escolta (fent especial menció a les activitats internacionals en les que has participat).
 
Si tens qualsevol pregunta no dubtis en contactar amb l’organització, a través del seu mail: eurosea@fceg.cat
 
El termini màxim per presentar la candidatura a voluntari/a és el 25 de desembre de 2017.
 
Per a més informació visiteu:

Info a la Regió Europea de la WOSM sobre l’Eurosea
Plana web dels voluntaris de l’Eurosea

Categories