Inici L'aventura internacional PIOCAM, canvi de dates i preu més ajustat! T’hi apuntes?

PIOCAM, canvi de dates i preu més ajustat! T’hi apuntes?

L’organització del PIOCAM 2018 ha vist necessari modificar les dates del campament i conseqüentment rebaixar el preu per a fer-lo més accessible als agrupaments interessats. El campament tindrà lloc finalment del 6 al 17 d’agost i el seu cost definitiu serà de 280€.
 

El PIOCAM 2018 és una trobada de Pioners i Caravel·les, escoltes i guies de entre 14 i 17 anys, organitzada per 4vents, amb la col·laboració del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i Escoltes i Guies de Mallorca. Serà un esdeveniment únic que vol unir més de 400 joves d’arreu del món, per compartir experiències, fer noves amistats, descobrir altres cultures i conèixer com es practica l’escoltisme a altres parts del món. No ens hem d’oblidar de les més de 200 persones, organitzadors i voluntaris, per a que el projecte funcioni.
 
El lema
El lema del campament és “Dissoldre fronteres per a crear llibertats”, drets i visions de futur comunes. El nou món està ple de reptes i canvis que necessiten solucions ràpides i conseqüents.

 
Els objectius
PIOCAM2018 té com a objectiu ser un camp a on es puguin compartir experiències, fer noves amistats, descobrir altres cultures i conèixer altres maneres de fer escoltisme. Volem també formar un esperit crític i de responsabilitat social a partir de la feina que farem sobre el lema del projecte.  A més d’això, descobriran l’illa de Mallorca, els seus paratges naturals, la seva gastronomia, la seva cultura i la seva societat.
 
El programa
El campament es dividirà en diferents subcamps que agruparan els participants on podran participar en diferents tallers, projectes i descobertes. Les descobertes permetran sortir un dia del campament i anar de ruta, visitant algunes zones de la Serra de Tramuntana. Els projectes portaran als participants a conèixer la realitat social de l’illa, la cultura i els valors.
 
Dates i lloc del campament
El PIOCAM2018 es portarà a terme entre el 6 i el 17 d’agost del 2018 al campament de La Victòria (Mallorca).
 
Qui hi pot participar?
Hi poden participar Pioners i Caravel·les (escoltes d’entre 14 i 17 anys) i els seus respectius caps, els quals han de ser majors d’edat. Al PIOCAM2018 també hi pots participar com a IST; és a dir, com a voluntari de servei; sempre i quan siguis major d’edat.
 
Com m’hi puc inscriure?
El termini de les inscripcions ja està obert i ho estaran fins el Nadal. T’hi pots inscriure a través del web PIOCAM 
El preu de la inscripció per participant és de 280€. El preu de la inscripció dels IST és de 50€.
 
Si necessites més informació pots enviar un correu electrònic a contacte@piocam.cat
O seguir les novetats a Instagram, Facebook i Twitter @PIOCAM2018.

Carregar més articles relacionats
  • Inscripcions Jambarretina

    Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…
  • Agora WOSM 2020!

    La 13ª edició es celebrarà del 15 al 19 d’Abril a Guadarrama (Albergue Fray Luis de …
  • Eurosea 15 a Grècia!

    Benvolguts/es,   Des d’Acció Escolta ens fan arribar informació sobre la trobada de …
Carregar més a L'aventura internacional
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Inscripcions Jambarretina

Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…