Inici L'aventura internacional Activitats S’amplia el període d’inscripció al PIOCAM 2018

S’amplia el període d’inscripció al PIOCAM 2018

L’organització del PIOCAM 2018 ha decidit ampliar el període d’inscripcions fins el 15 de març. Ompliu el formulari per poder gaudir de l’encontre.

 

El PIOCAM 2018 és una trobada de Pioners i Caravel·les, escoltes i guies de entre 14 i 17 anys, organitzada per 4vents, amb la col·laboració del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca i Escoltes i Guies de Mallorca. Serà un esdeveniment únic que vol unir més de 400 joves d’arreu del món, per compartir experiències, fer noves amistats, descobrir altres cultures i conèixer com es practica l’escoltisme a altres parts del món. No ens hem d’oblidar de les més de 200 persones, organitzadors i voluntaris, per a que el projecte funcioni.

El lema
El lema del campament és “Dissoldre fronteres per a crear llibertats”, drets i visions de futur comunes. El nou món està ple de reptes i canvis que necessiten solucions ràpides i conseqüents.

Els objectius
PIOCAM2018 té com a objectiu ser un camp a on es puguin compartir experiències, fer noves amistats, descobrir altres cultures i conèixer altres maneres de fer escoltisme. Volem també formar un esperit crític i de responsabilitat social a partir de la feina que farem sobre el lema del projecte.  A més d’això, descobriran l’illa de Mallorca, els seus paratges naturals, la seva gastronomia, la seva cultura i la seva societat.

El programa
El campament es dividirà en diferents subcamps que agruparan els participants on podran participar en diferents tallers, projectes i descobertes. Les descobertes permetran sortir un dia del campament i anar de ruta, visitant algunes zones de la Serra de Tramuntana. Els projectes portaran als participants a conèixer la realitat social de l’illa, la cultura i els valors.

Dates i lloc del campament
El PIOCAM2018 es portarà a terme entre el 6 i el 17 d’agost del 2018 al campament de La Victòria (Mallorca).

Qui hi pot participar?
Hi poden participar Pioners i Caravel·les (escoltes d’entre 14 i 17 anys) i els seus respectius caps, els quals han de ser majors d’edat. Al PIOCAM2018 també hi pots participar com a IST; és a dir, com a voluntari de servei; sempre i quan siguis major d’edat.

Com m’hi puc inscriure?
La data límit per fer les inscripcions és el 15 de març. T’hi pots inscriure a través del web PIOCAM 
El preu de la inscripció per participant és de 280€. El preu de la inscripció dels IST és de 50€.

Si necessites més informació pots enviar un correu electrònic a contacte@piocam.cat
O seguir les novetats a Instagram, Facebook i Twitter @PIOCAM2018.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Activitats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Inscripcions Jambarretina

Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…