Inici L'aventura internacional Formació S’obren les inscripcions de la TRINCA 2018

S’obren les inscripcions de la TRINCA 2018

Un any més torna la TRINCA, la formació per a responsables de projectes internacionals. Per resoldre tots els dubtes i fer una bona preparació de les tasques, reserveu-vos la data: diumenge 4 de febrer, a la seu de la FCEG (C. Mare de déu del Pilar, 16, 08003 Barcelona). A més, ja podeu inscriure-us-hi a través del formulari abans del 30 de gener.

 

Són diversos els agrupaments que cada any decideixen dur a terme un projecte internacional i la preparació acostuma a variar respecte altres tipus de projectes pel fet d’incloure la sortida a l’estranger. Per això, la TRINCA és una oportunitat per resoldre els dubtes que sorgeixen en el treball previ i per sol·licitar assessorament d’aquells aspectes que encara us ballen pel cap.

 

Durant la jornada s’abordaran diversos temes agrupats en quatre àmbits:

 

  • Objectius, propostes i elecció. Tipus de projectes. Ja heu escollit el projecte amb la vostra unitat? Com ho fem? Quins objectius ens plantegem treballar? Quins diferents tipus de projectes internacionals existeixen? Què ens aporta cadascun?
  • Situació de l’escoltisme internacional. Què hi ha i com funciona l’escoltisme més enllà de casa nostra? Com s’organitza l’escoltisme i el guiatge a nivell regional i internacional? Per què cal saber i entendre tot això?
  • La planificació, l’execució, la revisió i el retorn del projecte internacional. Com podem adaptar les diferents etapes del projecte si estem fent un projecte internacional?? Que hem de tenir en compte a cada etapa? Com podem treure’n el màxim profit?
  • Situacions inesperades i imprevistes. Durant l’execució d’un projecte internacional es poden donar situacions diferents que si fem un campament o un projecte a l’entorn proper i conegut! Per això ens podem dotar recursos per preveure situacions diferents i sortir-ne de la millor manera possible! No és el mateix anar al metge a la Cerdanya que a Helsinki, per exemple!

 

Si aquest any prepareu un projecte internacional i en sou responsables, no oblideu inscriure-us a la TRINCA 2018.

 

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Formació
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’European Jamboree 2020 s’aplaça al 2021!

Aprofita aquesta segona oportunitat per participar a l’esdeveniment Escolta i Guia europeu…