Preparem la Diada del Pensament 2018 treballant el nostre impacte escolta!

Preparem la Diada del Pensament 2018 treballant el nostre impacte escolta!

Des del 1926, cada 22 de febrer, l’escoltisme d’arreu del món celebrem la Diada del Pensament, una oportunitat per prendre consciència de la gran presència que té aquest Moviment (a nivell internacional). També és una oportunitat per perquè imaginem com hauria de ser aquest món millor que volem, i fer-lo realitat tot transformant el nostre entorn més immediat, començant pel nostre Agrupament, els nostres barris, els nostres pobles, les nostres ciutats.

Per a la Diada del Pensament d’aquest any compartim el recurs d’activitats de la WAGGGS titulat IMPACTE, un recull d’activitats per a totes les branques amb l’objectiu de reflexionar i generar impacte a l’entorn proper.

Us animem a fer-li una ullada i a escollir i adaptar aquelles activitats que més us agradin per realitzar-les al cau en motiu de la d’aquesta jornada. Un cop fetes no dubteu en compartir els resultats i les fotografies a través de les xarxes socials amb les etiquetes #WTD2018 #ThisIsImpact i #somdecau.

El dossier ‘IMPACTE’

Podeu trobar aquest recurs en diversos idiomes a la pàgina de la WAGGGS, aquí us adjuntem la versió en castellà.

El dossier consta de quatre seccions que agrupen diverses activitats:

  • La Flama: amb activitats de reflexió sobre l’Impacte tant personal com sobre als altres, de l’escoltisme i el guiatge, dels nostres valors, etc.
  • Dues estrelles: amb activitats per promoure canvis positius i impactes significatius. Cada activitat l’ha elaborat un centre escolta i guia mundial i està inspirada en aquell territori.
  • La Brúixula: activitats d’avaluació de compromisos a llarg termini o de maneres de fer i com aquestes poden transformar el món. Les activitats d’aquesta secció ens ajudaran a qüestionar-nos les nostres activitats o a programar-ne d’altres de transformadores.
  • La fulla de Trèbol: activitat final creativa per plasmar, en forma de mural o de fotografia compartida per xarxes, l’impacte de l’escoltisme.

Així mateix, el dossier inclou una part dedicada a recaptar recursos pel Fons de la Diada, i també el link per comprar l’ensenya del la Diada del Pensament.

Escolliu, adapteu, reflexioneu, compartiu i sobretot gaudiu de la Diada del Pensament 2018!

A més, estigueu atents i atentes a aquesta pàgina web ja que el dia 22 de febrer sereu protagonistes de la portada!

Categories