Inici L'aventura internacional La TRINCA 2018 forma una vintena de caps

La TRINCA 2018 forma una vintena de caps

Un any més s’ha celebrat la TRINCA, una formació per a aquells i aquelles caps d’unitat que volen desenvolupar un projecte de curs a l’estranger aquest any.

 

El lloc escollit per a l’ocasió va ser la seu d’Escoltes Catalans, al centre de Barcelona, el passat diumenge 4 de febrer. Fins allà van anar arribant la vintena de caps interessats/des en fer una bona preparació dels seus projectes. Des de les 11h fins les 17h els i les assistents van prendre bona nota de tot el que els explicaven la desena de formadors dels equips internacionals de les tres entitats i la tècnica del Servei Internacional de MEG.

 

Durant la jornada, es van tractar diversos temes agrupats en quatre àmbits. En primer lloc, els i les participants van compartir les idees de destí que havien escollit pel seu projecte, la metodologia i els objectius que s’havien plantejat prèviament i els resultats de la cerca de projectes internacionals similars per treballar sobre altres experiències. A continuació, van aprendre com funciona l’escoltisme a nivell regional i internacional i la importància de conèixer-ho en cas de voler desenvolupar un projecte a l’estranger.

 

El següent punt que es va abordar va anar més enfocat a la planificació, l’execució, la revisió i el retorn dels projectes en concret. Dissenyar i planificar bé cada etapa és important per assolir-ne l’èxit. Tot i que sempre poden sorgir situacions inesperades i imprevistes i saber com reaccionar si aquestes ocorren és en el que es va centrar el darrer punt de la formació.

 

A la TRINCA hi van ser representats 10 agrupaments i alguns dels seus membres seran els protagonistes dels projectes que s’han acabat de perfilar amb aquesta formació.

 

A més dels projectes que cada unitat pot realitzar, cada any hi ha moltes oportunitats per assistir a alguna de les trobades internacionals de l’escoltisme mundial, visiteu la secció L’aventura internacional de la web i no us perdeu cap novetat.

 • ANUL·LACIÓ CAMPAMENTS DE PRIMAVERA

  Les vacances de primavera per a molts infants, adolescents i joves són el temps de fer uns…
 • FEMINISME PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL

  8 de març de 2020. Tornem a la càrrega per que el moviment feminista torni a fer història,…
 • Agora WOSM 2020!

  La 13ª edició es celebrarà del 15 al 19 d’Abril a Guadarrama (Albergue Fray Luis de …
Carregar més articles relacionats
 • Agora WOSM 2020!

  La 13ª edició es celebrarà del 15 al 19 d’Abril a Guadarrama (Albergue Fray Luis de …
 • Eurosea 15 a Grècia!

  Benvolguts/es,   Des d’Acció Escolta ens fan arribar informació sobre la trobada de …
 • Un any més torna la TRINCA!

  La formació per a responsables de projectes internacionals que us permetrà resoldre tots e…
Carregar més a L'aventura internacional
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Agora WOSM 2020!

La 13ª edició es celebrarà del 15 al 19 d’Abril a Guadarrama (Albergue Fray Luis de …