S’amplien les dates per accedir a la Plataforma Virtual i participar al pre-Congrés

S’amplien les dates per accedir a la Plataforma Virtual i participar al pre-Congrés

Encarant la recta final del pre-Congrés i acabant de treballar la documentació que es portarà al Congrés i les AGOs, us informem que s’amplien els terminis per fer esmenes i per validar els documents o donar suport a les esmenes.

 

Quan ja falten menys de tres mesos pel Congrés de Caps del 2 i 3 de juny, s’allarga el període per poder treballar la proposta de documentació de la nova associació escolta. Així doncs, fins el 18 de març es podran introduir preguntes i esmenes a la Plataforma Virtual. I del 19 de març al 4 d’abril s’obrirà el termini per donar suport a les esmenes realitzades o, en canvi, validar els documents.

 

Tot aquest treball fet durant el pre-Congrés desembocarà al Congrés de Caps, l’última oportunitat per incidir en la documentació que finalment se sotmetrà a votació durant les AGOs de les tres associacions escoltes al novembre.

 

No perdis l’oportunitat de participar i escollir com serà la nova associació escolta catalana, entra a la Plataforma Virtual i digues-hi la teva!

 

 

Categories