Inici General L’Àgora 2018: una trobada de Ròvers

L’Àgora 2018: una trobada de Ròvers

Un any més arriba l’Àgora, la trobada de Ròvers d’Europa, que enguany celebra l’11a edició. El bosc de Tibradden, a les afores de Dublin, acollirà de l’11 al 15 d’abril les activitats d’aquest encontre que es desenvoluparan a l’empara del Larch Hill, el centre escolta nacional d’Irlanda.

 

Aquest esdeveniment, dirigit i organitzat per joves Ròvers, pretén fomentar la coneixença entre joves adults escoltes així com per servir d’experiència educativa que els ajudi a millorar les seves associacions escoltes. Per això l’Agora 2018 que duu el lema “Actua!” girarà entorn a quatre punts clau: l’apoderament juvenil, el lideratge, l’impacte social i la creació de projectes.

 

La feina que s’hi desenvoluparà vol aconseguir objectius determinats com per exemple promoure el retorn de projectes i eines de les persones participants a les seves associacions o fer que reflexionin sobre com les poden millorar. A més, s’oferirà la possibilitat de ser una peça activa en l’organització i gestió d’algunes parts de l’esdeveniment així com s’encoratjarà a celebrar el centenari del Roverisme que es commemora aquest 2018. També es pretén generar un espai on compartir problemes i preguntes que al llarg de la trobada es puguin anar resolent.

 

L’Àgora 2018 és una oportunitat per a tots i totes les Ròvers per compartir recursos i projectes que ajudin a millorar les organitzacions escoltes de cada territori. Si voleu conèixer l’experiència d’un Ròver de primera mà no us podeu perdre la carta de l’Adrià. I recordeu que si hi voleu assistir heu d’enviar una carta de motivació abans de l’11 de març a: internacionalescolta@fceg.cat

 

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme i el guiatge català compromeses amb la llengua i la cultura des de casa

Com cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, Diada que ens serveix per reconèixer …