Inici General Per Sant Jordi compromís escolta amb la cultura i la llengua

Per Sant Jordi compromís escolta amb la cultura i la llengua

Un any més s’acosta Sant Jordi, una diada de reconeixement a la cultura i la llengua del país. La llengua ha estat sempre un element de cohesió social i d’identificació que tenim com a poble. Fomentar-la i donar-la a conèixer és primordial per entendre la història i el present d’un poble i la seva cultura. Entenem que és necessària una cultura dinàmica, que s’adapti al moment històric, i sigui representativa de la diversitat col·lectiva.

Al cau apostem per treballar-ho així en el nostre dia a dia als agrupaments. La diada de Sant Jordi és una bona ocasió per reivindicar la nostra identitat com a país i com a escoltes; d’aquesta manera els i les escoltes ens comprometem amb la llengua i la cultura. És per això que des de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge hem editat un punt de llibre per poder treure al carrer, a paradetes de llibres i roses, treballar a les unitats, … Aprofitant per celebrar aquesta festa cultural amb el nostre entorn i gaudir-la amb la gent dels nostres pobles i ciutats.

 

Aquesta imatge té drets d’autor i està protegida davant qualsevol publicació o transformació que no sigui la del punt de llibre de la FCEG.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme i el guiatge català compromeses amb la llengua i la cultura des de casa

Com cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, Diada que ens serveix per reconèixer …