Inici General Faran el Cim! Una cadena humana per donar suport als presos i exiliats polítics

Faran el Cim! Una cadena humana per donar suport als presos i exiliats polítics

La Crida per la Llibertat, els Bombers per la República, l’Associació Catalana pels Drets Civils, Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge organitzen el proper dissabte 28 d’abril a la muntanya de Montserrat una cadena humana en un acte simbòlic de denúncia de la situació d’exili i presó preventiva de representants polítics, sota el lema ‘Faran el cim!

 

La cadena humana pujarà des del Monestir fins al cim del Cavall Bernat. En el tram final, una representació de familiars dels presos faran l’entrega simbòlica de fotografies dels empresonats als bombers i equips d’escaladors experts que les pujaran fins al cim.

 

La jornada començarà al matí, entre les 8h i les 9h (a confirmar) i acabarà a mig matí. El camí s’estructurarà per trams on la ciutadania podrà inscriure’s a través del web, d’aquesta manera es podrà ordenar l’afluència de gent a la muntanya.

 

Els detalls de distància, dificultat i pendent del camí es trobaran indicats a la web per inscriure’s segons el tram on es vulgui arribar. Hi haurà voluntaris i bombers que controlaran i organitzaran la gent en els diferents trams.

 

El tram T12 de la cadena estarà format per membres de les entitats que conformen la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge, per inscriure’us al tram heu d’omplir el següent formulari: https://goo.gl/LsJaa2

 

Apunteu-vos-hi i feu present l’escoltisme en aquesta acció simbòlica per denunciar la situació d’exili i presó preventiva de representants polítics.

 

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme i el guiatge català compromeses amb la llengua i la cultura des de casa

Com cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, Diada que ens serveix per reconèixer …